Auto 2dehands verkopen

Een nieuwe auto kopen vs. leasen: Wat is beter?
26 JUNI 2020 AUTO KOPEN TIPS
Moet je je volgende auto kopen of leasen? Dat is een lastige vraag, maar informatie over beide zal u helpen kiezen. Hier zijn de belangrijkste voor- en nadelen van beide.
Een nieuwe auto kopen versus leasen
Een auto kopen is niet zo eenvoudig als gewoon de dealer binnenlopen, je geld geven, en ermee van de parkeerplaats rijden. Als het gaat om het daadwerkelijk betalen voor die auto die je wilt, heb je een paar opties.

De twee belangrijkste opties dealers zal u geven zijn leasen of kopen van de auto. Een lease is wanneer u een overeenkomst aangaat met de dealer om een maandelijks tarief te betalen aan de geldschieter van de fabrikant of bank voor de auto. U betaalt in wezen alleen maar om de auto te gebruiken tot het einde van uw leasecontract.

Een auto kopen, of financieren, betekent een lening aangaan om de auto te betalen. U hebt nog steeds maandelijkse betalingen, maar die worden gedaan aan de bank of leningverstrekker. En als alles is afbetaald, bent u eigenaar van de auto.

Dus je vraagt je waarschijnlijk af, moet ik een nieuwe auto leasen of kopen? Er zijn voors en tegens aan beide opties. Maar het komt echt aan op uw situatie en wat voor u de juiste is. We hebben de voor- en nadelen van leasen versus het kopen van een nieuwe auto voor u op een rijtje gezet, zodat u een idee krijgt van wat u het beste kunt kiezen.

Leasen: De goede dingen
Wanneer u een auto leaset, betaalt u voor een deel van de auto in plaats van het hele ding van tevoren te kopen. Afhankelijk van de voorwaarden van de lease, betaalt u een bepaald bedrag als aanbetaling en doet u daarna maandelijkse betalingen.

Er zijn zowel goede als slechte kanten aan het leasen van een voertuig. Afhankelijk van hoe lang u de auto wilt houden, hoeveel u ermee wilt rijden en wat voor auto u wilt, kan een leasecontract een goede optie zijn. Ondanks veel mythes over auto’s kopen, is het mogelijk om een goede deal te krijgen met een lease-overeenkomst.

Veel mensen gaan voor leasing omdat ze vandaag een mooiere auto voor een lagere prijs kunnen krijgen. Het kan net zijn wat je nodig hebt om een auto te krijgen die je leuk vindt, tegen een prijs die je je kunt veroorloven.

De voordelen van leasing:
U kunt lagere maandelijkse betalingen hebben, met lage of geen aanbetalingen
U kunt een betere auto krijgen voor minder geld vooraf, en vaker een nieuwe auto krijgen
De optie van leasen om te kopen stelt u in staat om te beginnen met lage betalingen vooraf en geen beperkingen op het aantal kilometers. Dan kunt u herfinancieren op het einde van de leaseperiode met een verlenging van de financiering en een gegarandeerde afkoopprijs.
Er zal 3 jaar garantie op het voertuig zijn
U betaalt minder belastingen
Geen gedoe met inruilen op het einde van de leasing
Als u een auto leaset voor uw bedrijf, kunt u 100% van de betaling, verzekering en onderhoud van de auto betalen
De meeste leasecontracten worden standaard geleverd met een GAP-verzekering, wat betekent dat als er schade is aan uw auto en de waarde afneemt, u niet meer de volledige waarde van de auto hoeft af te betalen. De verzekering dekt het gat tussen de werkelijke contante waarde van de auto en het bedrag dat nog verschuldigd is op de financiering
Voordelen van auto leasen
Leasen: De slechte dingen
Dat gezegd hebbende, leasing heeft zijn eigen negatieve kanten, zoals alle dingen die te mooi lijken om waar te zijn. Veel verkopers proberen klanten een leasecontract aan te smeren omdat ze op de lange termijn meer geld kunnen krijgen.

Gewoon omdat ze willen dat u uw nieuwe auto te leasen, betekent niet dat je moet. Het kan lijken als een geweldige deal, maar je moet echt kijken naar wat je betaalt en hoe de kosten en vergoedingen uitgesplitst voordat je een lease-overeenkomst.

Zorg ervoor dat u de juiste vragen stelt wanneer u met de verkoper praat. Hun antwoorden kunnen van invloed zijn op wat je kiest te doen. Maar het is een goed idee om deze dingen in gedachten te houden als je probeert te beslissen of leasen versus het kopen van een nieuwe auto de beste route voor je is.

Nadelen van auto leasen
Nadelen van leasen:
U bent niet echt eigenaar van de auto, dus u kunt er niet echt mee doen wat u wilt
U hebt meestal een specifiek aantal kilometers dat u per jaar met de auto mag afleggen
Als u een tweedehands auto koopt, zal een lease niet veel voordeel voor u opleveren
Als u van plan bent de auto langer dan 8 jaar te houden, kost een leasecontract u meer dan financiering
Voorwaarden en contracten kunnen verwarrend en onduidelijk zijn
Een leaseovereenkomst vroegtijdig beëindigen kan u een groot bedrag uit eigen zak kosten
Hoe een nieuwe auto leasen

Kopen: De voordelen
Dus, als u uw nieuwe auto niet gaat leasen, wat doet u dan? Antwoord: kopen. Als u een auto koopt, moet u meestal een lening afsluiten om de betaling te kunnen doen. Dit betekent dat je nog steeds een maandelijkse betaling hebt, maar je bent eigenaar van de auto aan het einde van de lening.

Echter, als je kunt swing de grote betaling, het kopen van de auto op voorhand kan een aantal grote voordelen voor u. Om te beginnen, het zal echt uw auto, dus je kunt ermee doen wat je wilt.

Voordelen van het kopen van een auto
Voordelen van kopen:
U bezit de auto wanneer de lening is betaald
U kunt doen met uw auto wat u wilt (gele streep op de zijkant? Waarom niet!)
Als je van plan bent de auto langer dan 7-8 jaar te bezitten, bespaar je geld op de lange termijn
U kunt er zo veel en zo ver mee rijden als u wilt, zonder kilometerbeperking

Tags : Opkoper BMW –  Export auto –  opkoper mobilhome